(ВІДЕО) «Прикордонники – досвідчені воїни, які б’ють ворога в найгарячіших точках України» – командир підрозділу бригади «Сталевий Кордон»

НАЗАД
02 травня 2024 12:44

Службовий шлях Рустам Алієв розпочав з прикордонного вишу у 1991 році. Він пройшов посади від молодшого офіцерського складу до керівної ланки.

У 2020 році прикордонник вийшов на пенсію, займався вихованням двох синів і доньки, однак із повномасштабним вторгненням в Україну військ рф, став на захист Батьківщини.

Зараз полковник Алієв очолює прикордонну комендатуру вогневої підтримки в бригаді «Сталевий Кордон», підрозділ формувався з нуля на його очах. Бійці новоствореної комендатури швидко опанували нетипові для прикордонників новітні засоби озброєння та стали на захист країни.

«Сьогодні прикордонники не лише військовослужбовці, які охороняють державний кордон України, прикордонники – досвідчені воїни, які знаються на різному озброєнні, б’ють ворога в найгарячіших точках України і я ними пишаюся», - говорить полковник Алієв.

Детальніше про службово-бойовий шлях та прикордонну комендатуру швидкого реагування вогневої підтримки дивіться у відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси